FTE Automotive Aftermarket

FTE Automotive Aftermarket. Innovativa produkter i OEM kvalitet med hållbar värde

FTE Automotive Group är Er kompetenta partner för drivlina och bromssystem till fordonsindustrin. Som expert på broms och kopplingshydraulik, utvecklar företaget, bland annat produkter som samordnas noggrant för att uppfylla de tekniska kraven i fordonskomponenter. Företaget är representerat på alla kontinenter som är viktiga för branschen och rankas bland de ledande OEM i världen för personbilar och kommersiella fordon.

Förutom OEM kan FTE erbjuda ett omfattande och brett utbud av reservdelar med över

9 500 broms-och kopplingsdelar för nästan 35 000 fordonstyper. Sortimentet utökas ständigt. Reservdelar till broms-och kopplings-system från FTE Automotive har ett utmärkt rykte bland fordonstillverkare. OEM kvalitet reservdelar betalar sig, särskilt när det gäller bromsar och kopplingar, där produkterna ska klara extrema belastningar varje dag.

Ett nätverk av återförsäljare garanterar tillgängligheten i mer än 90 länder som medför snabbast möjliga service. FTE Automotive har skapat en rad tjänster som täcker alla aspekter av reservdelsmarknaden: kompetent support, aktuell information om produktnyheter.

FTE är en av de ledande OEM tillverkarna och arbetar kontinuerligt för att förbättra sina egna produkter. Som ett kostnadseffektivt alternativ erbjuds även prisvärda rekonditionerade broms ok. Miljöskydd spelar en viktig roll i detta. Det är anledningen till att företaget kan erbjuda, till exempel utbytes komponenter. Dessa behandlas i egna produktions-anläggningar, så att kvalitet du förväntar dig uppfylls - allt som allt, en hållbart värdeskapande och lönsam investering för alla.

Bromskomponenter till:

  • Personbilar
  • Tunga fordon
  • Entreprenad maskiner
  • Traktorer
  • Materialhanterings fordon (truckar)
Tillagd i varukorgen