Specialist för varningsljus till nyttofordon
Britax PMG Ltd är en avde ledande leverantörer och har ett omfattande sortiment av varnings ljus och extra belysning, och backspeglar för motorfordon.

OriginalEquipment (O.E.)
Britax PMG Ltd O.E. Verksamhetenär inriktad på att utforma särskilda, hög kvalitet kostnadseffektivaproduktlösningar för världens OE tillverkare av jordbruks- ochanläggningsfordon

Eftermarknad
Britax PMG Ltd arbetai partnerskap med ett världsomspännande nätverk med komponent, specialiserade pådistributörer som kan tillhandahålla förstklassig service till operatörer avalla typer av kommersiella och terräng fordon.

Varningsljus
Britax PMG Ltd harett utbud av varningsljus produkter som är robusta och tillförlitliga, och har utmärktrund synlighet i alla väder avsedda för jordbruks-, bygg-, specialist- ochnyttofordon.

Men ettbrett utbud av olika typer av belysning alternativ, som halogen-, xenon- ochLED- funktioner är våra varningsljus idealiska för ett omfattande utbud avapplikationer till traktorer, tröskor och schaktmaskiner, sopbilar och transportfordon.

Ljusramper
Britax PMG Ltd haräven ett utbud av ljusramps produkter som kan uppfylla alla kundkrav. Med dettabreda utbud av belysning och alternativ med halogen, xenon och LED- teknik, harvi en produkt som passar varje användare.

Man hittar ljusramper som sträcker sig från kompakta, två/fyra modul system, även med möjligheten att ha en belyst skylt i mitten.

Tillagd i varukorgen