Merit Malta

Merit-Malta är ett av Europas ledande tillverkare av fordonskomponenter och elektriska tillbehör.

Företaget grundades 1966 av Merit-Werk Co KG som en liten monteringsenhet, på ön Malta i hjärtat av Medelhavet, Idag är Merit Malta en oberoende tillverkare med export till över 50 länder.

Merit-Malta är idag en ansedd tillverkare och leverantör av fordonskomponenter strömbrytare och tillbehör till världen bilmarknaden.

Merit-Malta är leverantör till många av de ledande varumärken på eftermarknaden. Merit arbetar också ett världsomspännande nätverk av försäljningsombud, distributörer samt direkta kundkonton.

De har ett erkänt rykte om kvalitet, tillförlitlighet och service. Samt filosofi gentemot sina kunder har byggt på långsiktiga affärsrelationer.

Idag har Merit komplettera sin verksamhet genom kommersiella avtal med andra ledande tillverkare inom fordonskomponenter för att kunna erbjuda sina kunder ett bredare utbud av eftermarknads komponenter och tillbehör.

Merit-Malta erbjuder ett brett sortiment av universella produkter. Hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser samt nöjda kunder världen över.

Tillagd i varukorgen