Filtrering lösningar för många branscher

Mann+Hummel är ett av de största företagen inom industriella och processtekniska applikationer, för industrifilter och har ett stort sortimentet av filter.

Här finns allt inom filter till kompressorer, borrvagnar, generator-aggregat, pist-maskiner, skogsmaskiner, vakuumpumpar och fartyg som drivs med dieselmotorer.

Luftfilter, bränslefilter, motoroljefilter, oljeseparatorer, vevhusventilationsfilter och hyttfilter.


Produkten från MANN + HUMMEL heter MANN-FILTER och finns över hela världen. För tillverkare och eftermarknaden. Och de är stolta över att ha filter för nästan alla typer av maskiner och fordon i sitt sortiment. I vår online-katalog, kan du också hitta MANN-FILTER produkter för de flesta applikationer.

https://www.mann-hummel.com/en/corp/services/catalogues/

https://www.mann-hummel.com/online-catalog/EU/eng

Med en tydlig vision om att vara ett av de ledande företagen inom filter, med cirka 14 575 anställda på mer än 50 platser på alla kontinenter och en total försäljnings intäkter på cirka 2,6 miljarder euro 2012. Koncernens produktportfölj finns både inom industri och Automotive sidan.

Euro Equip AB kan härmed erbjuder ett stort utbud av industri filtreringssystem för våra kunder, och särskilt utformade för att passa olika applikationer och krav. Med dessa produkter kan vi erbjuda olika filtreringslösningar för många branscher Vårt sortiment omfattande i första hand: Kompressorer, vakuumpumpar men även kraftteknik, EDM maskiner, gaffeltruckar och fartyg... och mycket mer.

Euro Equip AB kommer dessutom att lagerhålla filter för omgående leverans från vårt lager i Karlstad.

Ni kan lita på produkter från MANN-FILTER - lita på gröngul kvalitet!

Tillagd i varukorgen