Rubrik

Index är en ledande tillverkare av strömställare, sensorer och kontroller för de kommersiella tillverkarna av lastbils, motor-, jordbruks-, OHE- samt utrustning för industriella marknader. Man är specialiserade på temperatur, tryck och kontroll applikationer. Man är stolt över att få leverera och tillverka utrustning till några av världens största tillverkare, Cummins, Caterpillar och John Deere. Men man har även ett brett utbud av specialprodukter för originalutrustning (OEM).

Air Condition kontroller
Kontrollenheter som skyddar och förlänga livet och service intervaller för luftkonditioneringssystemet genom att förhindra värme och över hetnings skador på grund av felaktigt belastning och spänning. .

Elektronisk temperatur givare
Programmerbara kund anpassade, flexibilita och funktionella, har flera utgångar, tidsinställda koppling, optisk blinkande signaler m.m. Mycket exakt temperatur övervakning, kontroll, överhettnings varning och avstängnings indikering för motorer och industriell utrustning.

Mekanisk temperatur givare
Ekonomiska, standard anordningar för temperaturkontroll, temperatur och övervakning av motorer, hydraulik, och liknande tillämpningar inom OHE fordon och stationär utrustning.

Tryckvakter
Robusta och hög livslängds givare för tryckreglering, indikation och säkerhet. Är avsedda för mätning av luftkonditionering, transmission, lufttryck, och oljetryck.

Tillagd i varukorgen