Concentric AB är en av världens ledande pumptillverkare och hydraulmotor producent.

Concentrics globala tillverkningsenheter i Tyskland, Storbritannien, USA, Argentina, Indien och Kina.

Flödes dynamik ger kunderna avancerad teknik oljepumpar, vattenpumpar, bränslepumpar och hydrauliska system. Vi strävar efter att öka bränsleekonomin, minska utsläppen och förbättra motorkontrollen genom våra tekniska lösningar och precisionsteknik.

Delar av Concntrics är från Hesselman/Haldex urstprung

Concentric har styrkor att tillverkare pumpar med långvarig kompetens inom hydrauliska produkter. Kunder är tillverkare av lastbilar, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och allmänna industriella applikationer.

 Concentric är ledande inom hydrauliska redskapsprodukter, inklusive pumpar, motorer, kraftpaket och flödesdelare för mobil utrustning. Ledande OEM-tillverkare är beroende av vår innovativa teknik, högklassig tillverkning, kvalitet och service inom ett brett spektrum av anpassade applikationer. Dessa inkluderar:

  • Cooling Fan Drive Systems
  • Axelkylsystem
  • Roterande drivsystem för jordbruksutrustning
  • Elektrohydrauliska lyftsystem
  • Koncentrisk hydraulik produktsortiment

Concentric tillverkar och levererar hydrauliska växellådor, motorer och hydrauliska kraftaggregat och är erkända som ledande inom teknik och kvalitet inom entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner, gaffeltruckar, flyglyftar, lastbilar och överföringsindustrier. Som en hydraulisk växelpumpspecialist har företaget pionjär utvecklingen inom området bullerreducering, hastighetsområde, volymetrisk effektivitet och effektdensitet.

Concentric erbjuder ett av de bredaste utbuden av hydrauliska redskap i branschen, men det är vår förmåga att tillhandahålla mervärde lösningar som skiljer oss från andra leverantörer.

Vi har en unik förståelse för kapaciteten hos hydrauliska växellådor och motorer vilket gör det möjligt för oss att gå utöver traditionella gränser för att möta specifika applikationsbehov. Våra produkter är speciellt konstruerade för kundens fordonsfunktionskrav och rymdkuvert. När man närmar sig en applikationsutmaning drar Concentric Engineers nytta av en bred produktportfölj för att tillhandahålla lösningen. Konstruktionsegenskaper hos de olika koncentriska produktfamiljerna, som roterande grupper och kroppar, kan kombineras för att ge en optimal lösning. Produkterna är utformade för att underlätta integreringen av ventiler, sensorer och andra systemkomponenter för att förenkla det totala hydrauliska systemet.

Tillagd i varukorgen